Προσωπικά Δεδομένα

ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή  ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ .

Αγαπητοί ellinuser και επισκέπτες της Ellinus,  εάν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στην κοινωνική κοινότητα του Ellinus συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής, όπου σας ζητάμε να μας παράσχετε πληροφορίες σχετικά με εσάς όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, την ημερομηνία γέννησής σας, τα στοιχεία της τοποθεσίας σας. Έχετε επίσης την ευκαιρία να δώσετε άλλες λεπτομέρειες για τον εαυτό σας, αλλά αυτές είναι προαιρετικές. Επειδή ελέγχετε το προφίλ χρήστη σας, αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε εσάς ανά πάσα στιγμή με πρόσβαση στη σελίδα "Προφίλ", η οποία σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε ή να ενημερώσετε (εκτός από το φύλο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) τις πληροφορίες σας οποιαδήποτε στιγμή μόλις συνδεθείτε στο Ellinus .Μόλις δημιουργήσετε ένα Προφίλ, θα παρακολουθήσουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες όπως τις διευθύνσεις IP και email.

Για την ασφάλεια σας και για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη, απαιτούμε από τους χρήστες να επαληθεύσουν τους λογαριασμούς τους (επειδή θέλουμε για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ρομπότ!) και ίσως ζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μην ανησυχείτε! Μόνο για να βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικοί και αναπνέοντας, ποια στοιχεία συλλέγει ο Ellinus για μένα αν είμαι κάτω των 18 ετών; Μπορείτε να γίνετε μέλος του Ellinus μόνο εάν είστε ηλικίας 18 ετών ή μεγαλύτερης ηλικίας ή μεγαλύτερης ηλικίας στη χώρα στην οποία κατοικείτε αν αυτό συμβεί να είναι μεγαλύτερο από 18. Αυτό σημαίνει ότι ο Ellinus δεν συλλέγει εν γνώσει του οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με παιδιά, ανηλίκους ή οποιονδήποτε κάτω από την ηλικία της πλειοψηφίας. Επίσης, δεν διαθέτουμε εν γνώσει μας προϊόντα σε παιδιά, ανηλίκους ή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Αν είστε κάτω των 18 ετών, σας ζητάμε να μην μας στείλετε πληροφορίες. Εάν αντιληφθούμε ότι ένα παιδί, ανήλικος ή οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών έχει εγγραφεί μαζί μας και μας έχει παράσχει προσωπικά στοιχεία, θα λάβουμε μέτρα για να τερματίσουμε την εγγραφή αυτού του ατόμου και να διαγράψουμε τις πληροφορίες του Προφίλ του από τον Ellinus. Εάν διαγράψουμε ένα προφίλ επειδή παραβιάσατε τους κανόνες μας χωρίς παιδιά, μπορούμε να διατηρήσουμε το email και τη διεύθυνση IP σας για να διασφαλίσουμε ότι δεν προσπαθείτε να προσεγγίσετε τους κανόνες μας δημιουργώντας ένα νέο Profile.Does Ellinus συλλέγει τα προσωπικά μου στοιχεία αν δεν είμαι ένα μέλος και απλά επισκεφθείτε την τοποθεσία; Δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες στον ιστότοπό μας.

Αν μας επισκεφθείτε χωρίς να γίνετε μέλος, θα τοποθετήσουμε τα cookie ID session στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookie γενικά, δείτε την απάντηση στο "Πώς συλλέγει ο Ellinus πληροφορίες για μένα;" παρακάτω. Αν έχω δώσει άλλες πληροφορίες για μένα στον ιστότοπο, τι κάνει ο Ellinus μαζί του; Ο Ellinus σχεδιάστηκε για να σας διευκολύνει να βρείτε, να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με άλλα μέλη του Ellinus δημοσιεύοντας πληροφορίες για τον εαυτό σας. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, πρέπει να υποθέσετε ότι οτιδήποτε δημοσιεύετε ή υποβάλλετε θα είναι δημόσια ορατή και προσβάσιμη, τόσο από τους χρήστες της εφαρμογής όσο και από τους μη χρήστες της εφαρμογής. Για παράδειγμα, για να διευκολύνετε την εύρεση άλλων Ellinusers και τη σύνδεση με αυτά, σας έχουμε επιτρέψει να μοιραστείτε τα προφίλ άλλων χρηστών στο Facebook.

Αυτή η λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων, το οποίο σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες. Σας συνιστούμε και σας ενθαρρύνουμε (και όλα τα μέλη) να σκεφτούν προσεκτικά τις πληροφορίες που αποκαλύπτουν για τον εαυτό τους. Επίσης, δεν συνιστούμε να τοποθετήσετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθύνσεις URL, λεπτομέρειες άμεσων μηνυμάτων, αριθμούς τηλεφώνου, πλήρη ονόματα ή διευθύνσεις, στοιχεία πιστωτικών καρτών, εθνικούς αριθμούς ταυτότητας, λεπτομέρειες άδειας οδήγησης και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες στο προφίλ σας, κατάχρηση.Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί σχετικά με την απόσπαση ευαίσθητων στοιχείων για τον εαυτό σας σε σας Προφίλ, όπως η θρησκευτική σας ονομασία και τις λεπτομέρειες της υγείας.

Παρόλο που μπορείτε να μας παράσχετε εθελοντικά αυτές τις πληροφορίες όταν δημιουργείτε το προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών σας προτιμήσεων και των εθνοτήτων, δεν υπάρχει καμία απαίτηση να το κάνετε. Να θυμάστε ότι οι φωτογραφίες ή τα βίντεο κλιπ που δημοσιεύετε στον Ellinus ενδέχεται να αποκαλύψουν αυτά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Όπου κάνετε μεταφόρτωση και επιλέγετε να μας πείτε ευαίσθητες πληροφορίες για τον εαυτό σας, συμφωνείτε ρητά να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας και να τις δημοσιοποιούμε σε άλλους χρήστες. Όταν δημοσιεύετε πληροφορίες σχετικά με εσάς ή χρησιμοποιείτε μηνύματα, το ποσό των προσωπικών πληροφοριών που μοιράζεστε είναι με δική σας ευθύνη. Τι συλλέγει ο Ellinus για μένα αν χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για κινητά;

Η Ellinus σας προσφέρει την ευκαιρία να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και τις επαφές που έχετε κάνει, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή κατεβάζοντας μια εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σας που σας επιτρέπει να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με άλλους χρήστες. Όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας ή την επιφάνεια εργασίας, θα συλλέγουμε πληροφορίες για σημεία πρόσβασης WiFi καθώς και άλλα πληροφορίες τοποθεσίας σχετικά με το μήκος και το πλάτος σας. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τη φυσική σας θέση, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται και να μοιράζεται με άλλα μέλη.