Εμείς

ELLINUS. Εμείς, οι άνθρωποι.

Μια δημιουργία υπό συνεχής εξέλιξη, με σκοπό να προσφέρει στους χρήστες της (Ellinusers) πολλαπλές χρήσεις κοινωνικοποίησης, προβολής και διαφήμισης. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην πλατφόρμα έχουν τα “Λιν”, τα οποία ως ένδειξη εκτίμησης και επιβράβευσης προς τους χρήστες της, χαρίζονται στους Ellinusers για τις διάφορες τους ενέργειες μέσα στην πλατφόρμα. Αυτά, μπορούν να εξαργυρωθούν για απόκτηση διάφορων προτερημάτων.

Κοινότητα

Όλα ξεκινούν από το προσωπικό προφίλ!

Ως Ellinuser έχεις την δυνατότητα να συστηθείς στους επισκέπτες του προφίλ σου, εμπλουτίζοντας το με ότι γουστάρεις και σε εκπροσωπεί, αναρτώντας αγαπημένες φωτογραφίες και βίντεο. Βέβαια, μπορείς να εκφραστείς ελευθέρα, κοινοποιώντας μια σκέψη που έγραψες και αυτή να αντικριστεί από χιλιάδες μάτια. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις σελίδες και ομάδες, να ακολουθήσεις αυτές που σε ενδιαφέρουν και να προσθέσεις άτομα στη λίστα των φίλων σου.

Η επικοινωνία γίνεται εύκολη μέσω αναρτήσεων στο προφίλ των φίλων και διακριτική με την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων (chat) ή και ζωντανής συνομιλίας με ήχο ή/και εικόνα.

Το θετικό κλίμα της κοινότητας Ellinus, στεγάζει της αναρτήσεις όλων των Ellinusers και εκεί ο καθένας μπορεί να σχολιάσει, να γουστάρει και να κοινοποιήσει ότι επιθυμεί. Κάθε μήνα ένας τυχερός Ellinuser γίνεται διάσημος αποκτώντας τον τίτλο “Ellinuser του μήνα”, τιμητικά Λιν και δώρα.

Ellinisland

Ο τρισδιάστατος ψηφιακός κόσμος του Ellinisland σε καλωσορίζει στα “Δωμάτια” του. Εκεί, έχεις το δικό σου προσωπικό Άβαταρ, το οποίο μπορείς να τροποποιήσεις με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να επιλέξεις την γενική του εμφάνιση. Μέσω αυτού, μπορείς να πας στον κινηματογράφο για να παρακολουθήσεις βίντεο της επιλογής σου, να επισκεφτείς γκαλερί με αληθινούς πίνακες, να ζεσταθείς στο τζάκι του ιγκλού απολαμβάνοντας την κινούμενη θάλασσα κάτω από το μαγευτικό Βόρειο σέλας και άλλα πολλά. Ταυτόχρονα, καθώς τα Δωμάτια είναι δημόσια, μπορείς να κάνεις καινούριες γνωριμίες και που ξέρεις, ίσως βρεις εκεί και το Άβαταρ του ξαδέλφου σου που ζει στην άλλη άκρη του κόσμου!

  • Χάρτης 3D

Ταξίδευσε με το Άβαταρ σου σε διάφορα σημεία της Γης, μέσω του 3D Χάρτη, ο οποίος αποκαλύπτει που βρίσκονται και οι υπόλοιποι Ellinusers εκείνη τη στιγμή. Σε περίπτωση που η τοποθεσία δεν είναι ακόμα προσβάσιμη, συνέχισε την εξερεύνηση σου γιατί μπορείς τη μια στιγμή να βλέπεις τις κινούμενες πεταλούδες στους κάμπους της Ελλάδας και την άλλη να αγναντεύεις την άβυσσο της Μεσογείου ανάμεσα σε ψαράκια! Μοιράσου την τοποθεσία σου με όποιον επιθυμείς, προσκαλώντας τον να σε βρει όπου και αν βρίσκεσαι!

  • Παιχνίδια 3D

Ο ψηφιακός χώρος όπου αγαπημένα παιχνίδια “ζωντανεύουν” και γίνονται 3D!
Χαλάρωσε επιλέγοντας την επόμενη σου κίνηση στο σκάκι, ανέβασε την αδρεναλίνη σου στους αγώνες δρόμου, σκέψου προσεκτικά ποιον κύβο θα πρασινίσεις στο “tic tac toe” και βρες τη διέξοδο σου από τον λαβύρινθο! Αυτά και άλλα αγαπημένα παιχνίδια που σε περιμένουν να παίξεις με τους φίλους σου και αν δεν είναι κανείς διαθέσιμος, μη στεναχωριέσαι, ο Ellinus είναι πάντα εκεί για σένα
:)

Ellinus. Από αγάπη, με αγάπη προς τον άνθρωπο.